Wat kan ik betekenen?

HULP BIJ SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Een social media strategie kan best wel lastig zijn om zelf te bedenken. Er zijn gewoon zoveel dingen waar je rekening mee moet houden: zit je doelgroep op Facebook? Instagram? Wanneer zijn ze online? Welke content lezen ze? Hoe vaak moet je dan berichten plaatsen en hoe zet je hier vervolgens advertenties op in?

Als je bijna schikt van al deze punten waar je over na moet denken, adem rustig door! Ik ga je hier bij helpen! 

JOUW KERNWAARDEN

De kernwaarden van jouw bedrijf zijn het uitgangspunt van een goede strategie. Elk bedrijf is anders en al helemaal op social media is het belangrijk om uniek te zijn. Er wordt zoveel gedeeld op social media dat de levensduur van één bericht erg kort is. Daarom kan dit bericht maar beter relevant zijn voor jouw doelgroep en er goed uit zien.

Je kan je social media zien als jouw online visitekaartje. Een mooie Instagramfeed spreekt aan, een onoverzichtelijke, drukke pagina met lelijke foto’s nodigt niet uit om naar je website door te klikken. Hetzelfde geldt voor Facebook: een niet bijgehouden account, waarbij berichten sporadisch geplaatst worden, kan je vergelijken met een etalage die niet schoongemaakt wordt. Zou jij daar naar binnenstappen? Nee, dat dacht ik al.

content creatie en -kalenders

Ik bied je hulp bij social media en help jou graag bij het bedenken van jouw knallende social media strategie. Wanneer je met mij gaat werken, gaan we werken met contentkalenders. Dit is een handige tool om je Facebookpagina of Instagramaccount bij te houden en creatieve content te kunnen blijven delen. Niet alleen kan ik je helpen met het bedenken van de strategie, ik kan deze ook uitvoeren voor je. Zodat jij je geen seconde meer druk hoeft te maken over je social media.

DRIE HANDIGE PAKKETTEN:

PAKKET 1 – YOU ROCK!

Samen gaan wij een hele toffe strategie neerzetten. Ik geef je alle tips and tricks die je nodig hebt voor een goede strategie, deel mijn kennis met je en kom met creatieve ideeën zodat jij je kan onderscheiden van je concurrenten. Jij krijgt een handige strategie, die je alleen maar hoeft uit te voeren. De strategie is inclusief:
 

 • Een gezellig intake gesprek, waarbij we gaan brainstormen over een unieke social media strategie.

   

 • Een social media strategie voor Facebook óf Instagram, een praktische strategie die jouw een stappenplan biedt voor Facebook of Instagram. Ik ga onderzoek doen naar de social media kanalen van je concurrenten, je krijgt hierdoor altijd een strategie die onderscheidend is.

 • Een opzet voor een praktische contentkalender, ik lever je een contentkalender aan met onderwerpen waarover je kan posten. Jij hoeft hem alleen maar in te vullen en je kan een hele maand vooruit!

   

 • Tips and tricks over social media, zodat jij je berichten op de juiste plek en op de juiste tijdstippen kan delen. 

PAKKET 2 – SIT BACK AND RELAX!

Wil jij je eigenlijk helemaal niet met je social media bezig hoeven houden? Dan is dit pakket echt wat voor jou! Jij hoeft je geen seconde zorgen te maken om je social media. Ik neem het voor je over! Terwijl jij zit te relaxen, zorg ik voor:

 • Alle punten uit het eerste pakket: dus een gezellig intake gesprek en een social media strategie waarmee jij je kan onderscheiden van je concurrenten.

   

 • Een gevulde contentkalender voor één maand, jij hoeft mij slechts wat inspiratieteksten, gedachtespinsels, onderwerpen of andere input aan te leveren en ik zorg ervoor dat er een gevulde contentkalender uitkomt voor een hele maand. Ik schrijf de berichtteksten voor je, en design de afbeeldingen, zodat het relevant is voor je doelgroep en het er spikspan in orde uitziet!

   

 • Het inplannen van de berichten, ik zorg ervoor dat elke week de berichten op doelgerichte tijden geplaatst worden op je social media kanaal, zodat er met regelmaat gepost wordt op je pagina. Jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken! 

PAKKET 3 – CUSTOM MADE!

Ben je opzoek naar een sparringspartner? Vind je het schrijven van (steeds maar weer creatieve en inspirerende) berichtteksten stiekem best lastig en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Wil jij meer klanten halen uit je social media door te gaan adverteren op Facebook en Instagram en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of heb je nog andere vragen over jouw social media? Samen kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Hit me up!