MENU

Een online marketing kanon

Met het juiste marketingkanon achter je kan jij nog veel meer mensen bereiken en levens veranderen. We focussen niet op één ding – zoals alleen je social media – maar gaan we op alle knoppen drukken die bijdragen aan het verspreiden van jouw missie. Dus je moet niet schrikken als ik ook in je website duik, voorstel om een funnel op te zetten, meedenk over je design of een advertentiecampagne opzet voor je.

Ik denk groots en in mogelijkheden en breng snel verschillende ideeën samen tot één sterk plan. Als we aan de slag met jouw marketing, dan gaan we er ook echt voor zorgen dat het gaat werken voor je en het je de resultaten oplevert die je verdient!

Heb je al een funnel, ben je al actief op social media, verstuur je al nieuwsbrieven of heb je al advertenties lopen? Alleen maar beter!
Ik kijk graag met je mee naar alles wat je al doet, hoe en of het samenwerkt en wat er beter kan.

Doe je nog niks aan online marketing? Dan gaan we samen een gaaf plan bouwen! Klinkt dit als muziek in je oren?

Nou en of!

 

“Lieve Evi, wat een plezier dat ik jou ‘vond’. Ik denk terug aan onze eerste ontmoeting in Breda – was leuk, verfrissend en helemaal jij! Ik vind het een feest om met je te werken en ben enorm dankbaar voor jou in mijn leven. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat komend jaar zal brengen. Dank voor de fijne samenwerking en jouw hulp bij het groeien van mijn bedrijf.”

– Elle Dawson –

Zullen we jouw marketing ook naar een hoger level tillen?
Zo ja, bel me dan even!