MENU

Een online marketing kanon

Met het juiste marketingkanon achter je kan jij nog veel meer mensen bereiken en levens veranderen. Als Marketing Strateeg sta ik naast je en ben ik het brein achter je marketingstrategie. Hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Dat geeft rust, niet? 🙂

Ik heb twee vragen aan je: 1. Hoeveel tijd steek jij nu in je online marketing? En 2. Is dit in verhouding met de resultaten die het oplevert? Als je antwoord hierop Nee is, dan gaan mijn handen jeuken om hier samen in te duiken!

Kan ik jou en je team helpen om je marketing naar het volgende level te tillen en resultaten binnen te halen?

Nou en of!

 

Wat gaan we doen?

 

We focussen niet op één ding – zoals alleen je social media – maar gaan we op alle knoppen drukken die bijdragen aan het verspreiden van jouw missie. Dus je moet niet schrikken als ik ook in je website duik, voorstel om een funnel op te zetten, meedenk over je design of een advertentiecampagne opzet voor je.

Ik denk groots en in mogelijkheden en breng snel verschillende ideeën samen tot één sterk plan. Als we aan de slag met jouw marketing, dan gaan we er ook echt voor zorgen dat het gaat werken voor je en het je de resultaten oplevert die je verdient!

Heb je al een funnel, ben je al actief op social media, verstuur je al nieuwsbrieven of heb je al advertenties lopen? Alleen maar beter!
Ik kijk graag met je mee naar alles wat je al doet, hoe en of het samenwerkt en wat er beter kan.

Doe je nog niks aan online marketing? Dan gaan we samen een gaaf plan bouwen! Klinkt dit als muziek in je oren?

Yessss!

‘Op date met Evi’….gekscherend noemde ik het zo naar Evi toen ze onze eerste inspiratiedag op een geweldige locatie had gecreëerd.
Want laat ik gelijk eerlijk zijn; een inspiratiedag met Evi is echt verfrissend en tot in de puntjes voorbereid.

De gedrevenheid en creativiteit waarmee Evi voor haar ideaal gaat, is hiermee al direct voelbaar en geeft een positieve vibe!

Het fijne van een hele dag op een sfeervolle locatie verblijven is dat je echt even weg bent van alle ruis en in je eigen energie kan zakken met heldere focus op daar waar je naar toe wilt.

Evi is zeer betrokken en nieuwsgierig naar de persoon achter de onderneming. Evi wil je begrijpen, wil voelen waar je mee bezig bent, waar je blij van wordt en waar je naar toe wilt met je bedrijf. Ze kan goed luisteren, snel schakelen, is gretig en kan een lichte energie creëren.

Juist door deze persoonlijke en goed afgestemde finetuning gebeurd er veel in 1 dag. Ik krijg er oprecht energie van om met Evi samen te werken en zet mijn traject met haar vol vertrouwen voort.

Toe aan een volgende stap? ‘Durf’ eens nieuwsgierig te zijn en ervaar wat voor een stroom Evi voor je creëren kan!

~ Geluk(t) met Nicoline ~

 

Zullen we jouw marketing ook naar een hoger level tillen?
Zo ja, bel me dan even!