Online
visitekaartje

Je kan je website zien als jouw online visitekaartje, het is belangrijk dat deze er goed uitziet en past bij je bedrijf. Denk maar eens aan een rommelige, stoffige etalage, daar ga je liever geen kleding kopen toch? Precies, daarom vind ik het belangrijk een unieke, goed werkende website af te leveren. Maatwerk dus.

Bij het bouwen van een website komt veel kijken, het gaat niet alleen over een mooi design, maar ook over gebruiksvriendelijkheid, sterke websiteteksten en wat dacht je van SEO? Wanneer alle verschillende facetten perfect op elkaar aansluiten heb je een sterke website die bijdraagt aan jouw bedrijf. Ik help je hier graag bij!

Een goed gesprek

Het bouwen van je website begint altijd met een goed gesprek. We gaan opzoek naar de kernwaarden van jouw bedrijf, hetgeen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Dit ga ik gebruiken om een mooie website te maken. Jij bent namelijk anders dan je concurrenten, daarom moet jouw website ook in het oog springen wanneer de klant verschillende websites aan het vergelijken is.

Gebruiks-
vriendelijk

En ik geloof dat er niks zo frustrerend is als niet zelf even snel iets kleins aan kunnen passen aan je website. Daarom zorg ik ervoor dat jij zelf ook aan de slag kunt in je website. Je krijgt er altijd een handige, zelfgeschreven handleiding bij die stap voor stap uitlegt hoe je dingen aan kan passen.

Mobile
friendly

Heb je een nieuwe website nodig? Of werkt je oude website niet goed op de mobiel en heeft deze een nieuw website design nodig? I’m here to rescue. Ik vertel je graag alles over het laten ontwikkelen van een website bij mij.

“Evi heeft een nieuwe website voor mijn bedrijf ontwikkeld waar ik erg blij mee ben. Niet alleen vanwege het mooie eindresultaat, maar ook vanwege het proces en haar creatieve en pragmatische manier van werken.”

projecten

Eerst even zien wat ik al gedaan heb? Snap ik! De afgelopen jaren heb ik met veel plezier een hoop websites mogen ontwikkelen. Hier vind je een kleine greep uit mijn werk. Klik op een logo voor meer informatie.

Over mij

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik graag creatief bezig ben. Het huis van mijn ouders hangt vol met mijn vroege “kunstwerken”; op mijn oude slaapkamer staan mijn eerste gedichten nog op de muur geschreven (in onzichtbare inkt waar je zo’n lampje voor nodig had om het te kunnen lezen), het huis hangt vol met mijn schilderijen en de beginsels van minstens drie boeken die ik als puber ben gaan schrijven liggen nog in de kast.