Wat kan ik betekenen?

WEBSITE LATEN MAKEN?

EEN WEBSITE ontwikkelen

Een website bouwen is niet zo gemakkelijk als je er weinig verstand van hebt. Gelukkig kan ik je hierbij helpen! Heb je een nieuwe website nodig? Of werkt je oude website niet goed op de mobiel en heeft deze een nieuw website design nodig? I’m here to rescue. Ik vertel je graag alles over het laten ontwikkelen van een website bij mij.

VAN KERNWAARDEN NAAR DESIGN

Het bouwen van je website begint altijd met een goed gesprek. We gaan opzoek naar de kernwaarden van jouw bedrijf, hetgeen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Dit ga ik gebruiken om een mooie website te maken. Jij bent namelijk anders dan je concurrenten, daarom moet jouw website ook in het oog springen wanneer de klant verschillende websites aan het vergelijken is.

Je kan je website zien als jouw online visitekaartje, het is belangrijk dat deze er goed uitziet en past bij je bedrijf. Denk maar eens aan een rommelige, stoffige etalage, daar ga je liever geen kleding kopen toch? Precies, daarom vind ik het belangrijk een unieke, goed werkende website af te leveren. Maatwerk dus.

En ik geloof dat er niks zo frustrerend is als niet zelf even snel iets kleins aan kunnen passen aan je website. Daarom zorg ik ervoor dat jij zelf ook aan de slag kunt in je website. Je krijgt er altijd een handige, zelfgeschreven handleiding bij die stap voor stap uitlegt hoe je dingen aan kan passen.

DRIE HANDIGE PAKKETTEN:

PAKKET 1 – YOU ROCK!

Samen gaan wij een hele toffe website maken. Ik zorg ervoor dat alles werkt en ingericht is, jij hoeft hem alleen maar te vullen. Handig hè! Jij krijgt een super gave website, inclusief:

 • Het makkelijke WordPress CMS systeem, zodat jij ook zelf dingen aan kan passen in je website, pagina’s toe kan voegen, berichten kan plaatsen, etc.  

 • Een responsive website, een website die niet goed leesbaar is op de mobiel is zó 2018. Jouw website is goed leesbaar op mobiel én tablet.  

 • Ik maak je website ready to go! Jij hoeft hem alleen maar te vullen met jouw teksten en afbeeldingen. 
  • Je homepagina wordt gedesignd naar jouw huisstijl en het logo en favicoon worden voor je ingesteld. 
  • Ik help je bij het aanmaken van de pagina’s, het instellen van het menu en het aanmaken en instellen van eventuele blogpagina’s, contactformulieren en andere technische aspecten waar jij je geen zorgen om wil maken.
 • Gratis zelfgeschreven handleiding over jouw website, zodat jij zonder problemen zelf je website kan vullen en kan gaan knallen! 

PAKKET 2 – SIT BACK AND RELAX!

Jij hoeft je geen seconde zorgen te maken om je website. Ik neem alle druk van je schouders. Het enige wat jij hoeft te doen is te controleren wat je van de website vindt. Easy as that! Je krijgt een helemaal op maat gedesignde website, inclusief:

 • Alles punten uit het eerste pakket: dus het makkelijke WordPress CMS systeem, een responsive webiste en gratis zelfgeschreven handleidingen.  

 • Maar daarnaast ga ik je website compleet designen. Niet alleen je homepagina wordt mooi opgemaakt, de hele website komt in een strak design. Ook vul ik alle pagina’s voor jou. En jij? Jij hoeft alleen maar teksten en afbeeldingen aan te leveren.  Ben je niet zo goed in het schrijven van teksten? Daar help ik je graag bij. Klik dan even hier.

PAKKET 3 – CUSTOM MADE

Heb je hulp nodig bij je website, maar vallen de taken niet onder de andere pakketten? No worries. Samen gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met:

 • Het schrijven van webteksten, ik kan je helpen met het kort en bondig schrijven van jouw website teksten, het schrijven van SEO teksten, het schrijven van nieuwsbrieven of blogs.

   

 • Het opmaken van salespages, heb je al een website maar moet er een salespage worden gemaakt? Tof! Ik help je daar graag bij.

   

 • Het instellen van de technische aspecten van je website, zoals formulieren, blogpagina’s,  Google Analytics of andere tools 

Heb je nog andere zaken liggen? Neem even contact met me op, dan gaan we kijken wat ik kan doen voor je.