Social media

Ben je weer iets vergeten te posten en is er voor je het weet weer een maand voorbij waarbij jij niet zichtbaar bent geweest? Levert constant weer nieuwe content moeten bedenken je stress op of heb je eigenlijk helemaal geen idee wat voor content je kan delen, zodat social media ook echt voor jouw bedrijf gaat werken (ipv dat jij met losse flodders schiet en deelt wat je leukt vindt 😉 ) 

Oké, tijd om adem te halen! Ik help je graag aan een effectieve social media strategie én de uitvoering daarvan. Hoe lekker is het als jij je hier niet meer druk om hoeft te maken?

Sit back and relax!

Veel ondernemers onderschatten de kracht (en complexiteit!) van een social media strategie. Het is namelijk meer dan eens in de zoveel dagen iets van je laten horen. Ik help je graag aan een goede strategie en als je wilt dan neem ik ook de hele uitvoering uit handen.

Wat ik voor je kan betekenen? Ik help je graag zodat jij zichtbaar bent op de kanalen waar jouw potentiele klanten online te vinden zijn (Facebook, Instagram LinkedIn, of misschien wel Pinterest?), ook help ik je graag met het schrijven van teksten, zodat jouw berichten uitnodigen tot actie. Als je wil dan plan ik de berichten ook meteen voor je in, zodat ze op effectieve tijden online komen. Ook doe ik altijd hashtag-onderzoek, zodat jij ook echt goed zichtbaar bent bij mensen die jou nog niet volgen. Mijn hulp nodig?

“Evi denkt graag mee, maakt zaken overzichtelijk en grijpt nieuwe uitdagingen met twee creatieve handen aan.”

projecten

Eerst even zien wat ik al gedaan heb? Snap ik! De afgelopen jaren heb ik met veel plezier een hoop ondernemers mogen ondersteunen in hun social media marketing, hier vind je een kleine greep uit mijn werk. Klik op een logo voor meer informatie.

Over mij

Mijn muzieklijst bestaat uit een dikke 200 Indie Rock nummers die ik echt te gek vind. Vraag me niet wat ze op de radio draaien, ik zou het niet weten aangezien ik een beetje vast hang in ‘mijn’ muziek. Met vlagen ben ik helemaal in to één nummer en dan kan ik deze schaamteloos 17x achter elkaar draaien. Er staan ook wat nummers van Eminem in de lijst, ik vind hem te gek en kan een aantal van zijn raps woord voor woord meerappen. No joke.