Over mij

 scroll naar beneden voor the juicy facts

Women on a mission

All in one marketing traject

meer info

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik stel me liever in het echt aan je voor, maar zal op deze pagina wat meer vertellen over mijzelf, zodat je me alvast een beetje kan leren kennen. Gaan we snel een kop koffie (of een wijntje) drinken samen?

Inmiddels mag ik wel zeggen dat ik een online marketing geek (lees: expert) ben. De afgelopen jaren heb ik veel gave ondernemers mogen helpen aan een sterke online marketing strategie en de uitvoering daarvan. Na een tijdje merkte ik dat ik zo onwijs veel energie krijg van het werken met ondernemers die een bijzondere missie hebben. Daarom dat ik besloten heb om me hierop te gaan richten en vaarwel te zeggen tegen de bakker op de hoek van de straat.

 

Ik denk en werk groots: als we er voor gaan dan
doen we het ook goed. Ik schakel snel en kan op een rap tempo met je sparren. Verwacht een flinke dosis energie, ideeën en positiviteit wanneer je gaat werken met me.

Maar vooral vind ik dat een strategie bedenken leuk mag zijn. Daarom zou het zo maar eens kunnen zijn dat ik je verras met een bijzondere activiteit om je hoofd even leeg te maken, voor we echt aan de slag gaan. Maar ok, genoeg hierover. Ik had je random feitjes beloofd. Hier komen ze!

Evi-enem

Mijn muzieklijst bestaat uit een dikke 200 Indie Rock nummers die ik echt te gek vind. Vraag me niet wat ze op de radio draaien, ik zou het niet weten aangezien ik een beetje vast hang in ‘mijn’ muziek.

Met vlagen ben ik helemaal in to één nummer en dan kan ik deze schaamteloos 17x achter elkaar draaien. Er staan ook wat rapnummers in mijn lijst, stiekem vind ik dat ook wel gaaf. Een aantal nummers van Eminem kan ik woord-voor-woord mee rappen. No joke. Ik heb inmiddels ook meerdere rap-bijnamen zoals Evi-enem, Evi-East en Evi-cent.

Positiviteit

Ik ben energiek, positief en enthousiast.
En deze energie kan je ook zeker niet missen wanneer je met mij aan de slag gaat.

Het grootste compliment wat ik ooit gekregen heb, was van een vriendin van mij: “Evi, ik ken niemand die zó positief is als jou!”.
Je zal mij niet snel chagerijnig zien en ik haal (automatisch) het beste uit een situatie.
Mijn glas is altijd half-vol en dat is heerlijk!

geheime inkt

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik graag creatief bezig ben.

Het huis van mijn ouders hangt vol met mijn vroege “kunstwerken”; op mijn oude slaapkamer staan mijn eerste gedichten nog op de muur geschreven (in onzichtbare inkt waar je zo’n lampje voor nodig had om het te kunnen lezen), het huis hangt vol met mijn schilderijen en de beginsels van minstens drie boeken die ik als puber ben gaan schrijven liggen nog in de kast.

          Ooit breng ik een romantische comedy uit 😉

 

Alocasia’s
en cactussen

Ik houd van planten: veel planten. Inmiddels is dit niet meer erg uniek aangezien planten nu helemaal hot zijn, maar dat wil niet zeggen dat ik ze opeens uit huis heb gezet.

We hebben een grote cactus midden in de woonkamer staan (oké vooruit, officieel is het een euforbia) die tot mijn vriends grote plezier nét iets groter is dan ik ben. Familie en vrienden worden regelmatig lastig gevallen met het zoveelste zelf-gestekte plantje.

Geheimpje: ik ben lid van iets meer planten Facebook groepen dan ik trots op ben.

Zo, als je nog meer over mij wilt weten, dan moet je me maar gewoon even bellen hoor 😉