Over mij

 scroll naar beneden voor the juicy facts

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik stel me liever in het echt aan je voor, maar zal op deze pagina wat meer vertellen over mijzelf, zodat je me alvast een beetje kan leren kennen. Gaan we snel een kop koffie drinken samen?

Ik denk en werk groots: als we er voor gaan dan
doen we het ook goed. Ik schakel snel en kan op een rap tempo met je sparren. Verwacht een flinke dosis energie, ideeën en positiviteit wanneer je gaat werken met me.

Maar vooral vind ik dat een strategie bedenken leuk mag zijn. Daarom zou het zo maar eens kunnen zijn dat ik je verras met een bijzondere activiteit om je hoofd even leeg te maken, voor we echt aan de slag gaan. Maar ok, genoeg hierover. Ik had je random feitjes beloofd. Hier komen ze!

 

Evi-enem

Mijn muzieklijst bestaat uit een dikke 200 Indie Rock nummers die ik echt te gek vind. Vraag me niet wat ze op de radio draaien, ik zou het niet weten aangezien ik een beetje vast hang in ‘mijn’ muziek.

Met vlagen ben ik helemaal in to één nummer en dan kan ik deze schaamteloos 17x achter elkaar draaien. Er staan ook wat rapnummers in mijn lijst, stiekem vind ik dat ook wel lekker. Een aantal nummers van Eminem kan ik woord-voor-woord mee rappen. No joke. Ik heb inmiddels ook meerdere rap-bijnamen gekregen van mijn vriend, zoals Evi-enem, Evi-East en Evi-cent.

Positiviteit

Toen mijn ouders mij in elkaar aan het zetten waren, zijn ze behoorlijk uitgeschoten met de dosis positiviteit (ik denk dan altijd aan Obelix die in de ketel viel).

Als klein meisje groeide ik op met een grote portie vertrouwen in de wereld en wat er ook gebeurde: mijn glas was (en is nog steeds) altijd half vol. Nu ik wat ouder ben, ben ik me bewust van wat een cadeautje het eigenlijk is om vanuit mezelf zo positief in het leven te staan. Ik hoop dat je mijn rust, positiviteit en zin in het leven voelt wanneer je samenwerkt met me!

Lucifers

Ik creëer graag fijne momenten, of dat nou met vrienden, familie, mijn vriend is of met klanten is. Ik geniet daar intens van. Dat warme, vervulde gevoel wat je over kan houden aan een goed gesprek of een bijzonder moment, dat kan ik ook voelen wanneer een ruimte fijn aangekleed is.

Wanneer ‘alles klopt’ in een ruimte, dan kan ik daar gewoon zitten en genieten. Bij mij vind je daarom – naast veel planten – een heerlijk zacht vloerkleed aan de muur, vaak verse bloemen op tafel en een hoop kaarsen door het appartement.

Kaarsen die ik overigens steevast aan blijf steken met lucifers. Zo’n plastic vlammenwerper doet juist weer afbreuk aan het magische van het moment. Snappie? 🙂

Pretty skies

I’m a sucker for pretty skies. Als je tijdens zonsondergang met mij over straat loopt, zal je me meerdere keren zien wijzen naar een mooie wolk of mooie kleuren in de lucht. Ook moet ik hier dan even een foto van maken. Elke. Keer. Weer.

Mijn foto album bestaat daardoor uit 17823 foto’s van mooie luchten, die – door mijn gebrekkige fotografie skills – nooit echt mooi lukken en ik daarna nooit meer bekijk. Maar tja, toch vanavond maar weer een foto knippen ;).

Een echte romanticus

Oh men, het leven is altijd héél romantisch… in mijn hoofd. Ik ben me zeer bewust van het feit dat mijn hoofd zaken graag romantiseert. Wat ik op zich niet erg vind, want op deze manier zal ik altijd automatisch van het mooiste en beste geval uit gaan.
Maar zaken kunnen hierdoor ook nog wel eens tegenvallen als het toch niet zo prachtig lijkt dan mijn hoofd bedacht had ;).

Of ik in real life ook een echte romanticus ben? Ik verras de mensen om me heen graag met iets liefs, maar mijn vriend hoeft geen liefdesbrieven te verwachten van me.

Alocasia’s
en cactussen

Ik houd van planten: veel planten. Inmiddels is dit niet meer erg uniek aangezien planten nu helemaal hot zijn, maar dat wil niet zeggen dat ik ze opeens uit huis heb gezet.

We hebben een grote cactus midden in de woonkamer staan (oké vooruit, officieel is het een euforbia) die tot mijn vriends grote plezier nét iets groter is dan ik ben. Familie en vrienden worden regelmatig lastig gevallen met het zoveelste zelf-gestekte plantje.

Geheimpje: ik ben lid van iets meer planten Facebook groepen dan ik trots op ben.

Zo, als je nog meer over mij wilt weten, dan moet je me maar gewoon even bellen hoor 😉