MENU

EVEN VOORSTELLEN…

Hey jij daar, 

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Ik stel me liever in het echt aan je voor, maar zal proberen hier alvast wat te vertellen over mijzelf. 

Ik ben een positieve, energieke en ambitieuze onderneemster die graag (nouja, niet per se graag, het gebeurt gewoon automatisch) verder denkt dan een gemiddeld mensenwezen. Ik ben praktisch ingesteld, creatief op de gekste momenten (wc’s zijn favoriet) en heb een lichte verslaving aan kamerplanten. Alweer 3 jaar geleden heb ik besloten een eigen bedrijf te beginnen. Ik vind de vrijheid, de uitdaging en de voldoening heerlijk. Ik gok dat ik ergens ook wel een beetje eigenwijs ben, maar dat zijn alle jonge ondernemers, denk je niet? 

Ik geniet erg van persoonlijk contact met vrienden, familie, een caissière of eigenlijk iedereen wel. Daarom vind ik ook persoonlijk contact met een klant erg belangrijk. Voordat we gaan knallen wil ik je dan ook eerst even leren kennen. Dit kan door samen een koffie te gaan drinken, te skypen  of te bellen met elkaar. Is er een klik? Dan ga ik met veel plezier aan de slag voor je!

Wil je me nog wat beter leren kennen? Top! Ik drink geen koffie, maar wel thee. En het liefste in goed gezelschap, dus… eens sparren met elkaar? 

Liefs Evi