Wat kan ik betekenen?

MIJN PORTFOLIO

EVEN KOEKELOEREN,

Mijn portfolio deel ik graag met je. Natuurlijk wil jij even zien wat voor werk ik al gedaan heb. Logisch! Hieronder deel ik websites of (sales)pagina’s die ik al met veel plezier heb mogen ontwikkelen. Kijk gerust even rond. Als ik ook wat voor jou kan betekenen, hoef je het me maar te laten weten. Ben je al overtuigd?

VOORGAANDE REFERENTIES:

wEBSITE DESIGN EN -ONTWIKKELING

ROSIAN CUSTERS

Evi heeft een nieuwe website voor mijn bedrijf ontwikkeld waar ik erg blij mee ben. Niet alleen vanwege het mooie eindresultaat, maar ook vanwege het proces en haar creatieve en pragmatische manier van werken. – Rosian Custers
Rosian wilde haar website in een nieuw jasje steken en wat extra functionaliteiten aan haar website toevoegen, zoals een geautomatiseerde e-mailreeks na inschrijving voor haar programma en een funnel voor haar e-book. Ik heb haar nieuwe website gedesignd en ervoor gezorgd dat alle processen soepeltjes verlopen. Hoe dat eruit ziet? Kijk even mee:

 Wil je de website werkend zien? Klik dan even hier. Besef jij je nu dat jouw website ook een nieuw design nodig heeft? Ik help je graag!

WEBSITE DESIGN EN TEKSTEN

 COX BEGELEIDING OP MAAT

Evi is een vlotte jonge vrouw met creatieve ideeën die ze om kan zetten in een product. Ze luistert goed naar wat je wilt en gaat het dan vormgeven met een eigen touch. Ze komt haar afspraken na en reageert snel en adequaat op mail of app. Heel fijn! – Carin Cox
Carins website was aan een nieuw design toe, haar huisstijl was verouderd en haar website werkte niet op goed op de mobiel. Ik heb haar nieuwe website gedesignd en haar geholpen met het schrijven van haar websiteteksten. Benieuwd naar het resultaat?

Wil je even op de knoppen duwen van deze website? Klik dan hier. Ben jij ook opzoek naar een (nieuwe) website of heb je hulp nodig bij het schrijven van de teksten? Stuur me even een bericht, dan gaan we kijken of ik je kan helpen. 

wEBSITE DESIGN EN -ONTWIKKELING

BRIGITTE DOENSEN

Met Evi werken is zó fijn. Door mij de juiste vragen te stellen wist ze helder te krijgen wat ik precies wilde voor mijn website. Het is een geruststelling om een kundig iemand naast je te hebben. Ik mag veel van andere zaken weten, maar het bouwen van een website is toch wel even iets anders. Met Evi’s advies, kunde, ervaring én geduld ontstaan er mooie resultaten! – Brigitte Doensen Met Bezieling, Life-Coaching

Brigitte was opzoek naar een wat klassiekere website, zonder te veel poespas. Ik heb haar website ontwikkeld en door de handige handleidingen kan ze zelf overweg met haar website en plaatst ze regelmatig zelf haar blogs. Benieuwd naar haar website?

 

Wil je even rondneuzen op haar website? Klik dan even hier. Ben jij ook opzoek naar een website? Neem snel contact met me op, dan gaan we kijken of er een klik is en of ik wat kan betekenen voor je.

SOCIAL MEDIA MARKETING EN SALESPAGE ONTWIKKELING

REGGY NELISSEN

Ik kende Evi al voordat ze binnen mijn team aan de slag ging. Haar persoonlijkheid en talent is een aanwinst. Wat ik enorm fijn vind is haar bevlogen- en gedrevenheid. Ze denkt graag mee, maakt zaken overzichtelijk en grijpt nieuwe uitdagingen met twee creatieve handen aan. Ze heeft zaken ook heel snel door. Doorziet waar iets werkt of niet. Ik ben erg gecharmeerd ben van haar verfrissende ideeën en aanpak. Samen sparren en samenwerken wordt zo een feestje.

 

Reggy Nelissen
Energetisch Leiderschap en Ondernemerscoach

HULP BIJ WORDPRESS WEBSITE

bERNADETTE KEIJZER

Nadat ik een oproep had geplaatst op de facebookpagina voor ondernemers, waar Evi en ik beiden lid van zijn, kreeg ik een aantal reacties waar de reactie van Evi gelijk uitsprong. Zij proefde mijn frustratie in mijn oproep en reageerde begripvol. Dat maakte dat ik besloot om contact te zoeken met Evi. Zij heeft mij geholpen met mijn e-book op mijn website te plaatsen en hier een formulier aan te koppelen met Mailchimp. Veel te ingewikkeld voor mij en voor Evi een peace of cake!

Vervolgens heeft Evi mij geholpen met mijn website te verbeteren. Zij heeft Divi voor mij geïnstalleerd en heeft de headers op mijn pagina geplaatst en hier en daar wat aanpassingen doorgevoerd. Dankzij Evi ziet mijn website er keurig, mooi en verzorgd en up to date uit. En er zijn meer mogelijkheden zoals het zoeken naar een bepaald onderwerp en reageren op mijn blogs. Het contact met Evi is prettig verlopen, echt een leuke, vlotte jongedame en oprecht geïnteresseerd in de persoon achter het bedrijf. Super! Ik kom in de toekomst zeker terug met een nieuwe opdracht!

 

Bernadette Keijzer 

Mediator