Wat kan ik betekenen?

WEBTEKSTEN NODIG?

HULP BIJ WEBTEKSTEN SCHRIJVEN,

is niet voor iedereen weggelegd. Wat wil je doelgroep lezen? Hoe komt jouw bedrijf het beste tot zijn recht in tekst?Hoe breng je jouw boodschap het beste over, hoe lang moet een tekst zijn? En dan ben ik nog niet eens begonnen over SEO. Kort samengevat: een website tekst schrijven kan best lastig zijn als je er weinig verstand van hebt. Maar ben maar niet bang, ik wil je daar graag bij helpen.

Wanneer je het 2e websitepakket afneemt bij me – je weet wel: pakket “Sit back and relax”, dan moet je normaal gesproken de teksten zelf aanleveren. Maar, voor jou wil ik wel een uitzondering maken. Het is lastig een standaard bedrag te noemen voor het schrijven van deze teksten, dat is namelijk helemaal afhankelijk van hoeveel pagina’s er geschreven moeten worden, of er input aangeleverd wordt en het onderwerp. Wil je dat ik je help bij het schrijven van de teksten, of dit helemaal van me overneem, bel me dan gewoon even. Dan gaan we kijken of ik iets kan betekenen voor je en stuur ik je een gerichte offerte.